Logo en kaart - Vakantieplan Morvan

De Kamers


La chambre de Maître ...

La chambre de Maître...Geschikt voor 2 personen is La chambre de Maître. U slaapt in een prachtig antiek-tweepersoonsbed, 200 x 180 box-spring. Sanitair - La chambre de MaîtreOoit waren dit twee kamers, nu één grote lichte kamer met groene teint en een schitterend uitzicht over ‘etang d’Yonne’. U beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Bekijk de prijs voor deze kamer.

La chambre Oriënt ...

...Geschikt voor maximaal 2 personen is La chambre Oriënt. In deze mooie ruime kamer, modern maar met behoud van authentieke details, staat een tweepersoonsbed, 200 x 140. Uw kamer beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel. Bekijk de prijs voor deze kamer.

La chambre OriëntSanitair - La chambre OriëntLa chambre Oriënt

Chambre Familiale ...

...La Chambrette & Châlit chambre maken samen Chambre Familiale, de Familiekamer.

Geschikt voor maximaal 3 personen. Privé twee mooie kamers met een halletje, badkamer met douche en wastafel en apart daarvan, een toilet.

Vroeger en nu nog steeds, is La Chambrette de kleinste kamer maar met misschien wel het mooiste uitzicht! Is sprookjesachtig met een romantisch antiek bed, 190 x 130 boxspring.

Uitzicht - Châlit chambre


Châlit chambre, wegduiken in de royale bedstee met pocketveer-matrassen 200 x 180.
U wordt wakker met de ochtendzonnestralen.
Bekijk de prijs voor deze kamer.

 

Belangrijk om te weten, voor iedere kamer geldt ...

...Uw hond is na overleg welkom. Wanneer u voor uw baby of dreumes een bedje wenst, zetten wij die voor u neer. Meer interessante informatie vindt u op de pagina over Chambres d´hôtes.