Logo en kaart - Vakantieplan Morvan

Gîte le Châtelet


Deze ‘en pierres’ gebouwde hoefsmidwoning met zijn naast gelegen smederij ademt één en al
historie uit. Rondom het huis geniet u van een prachtige groene tuin, van maar liefst 4000m2,
met wijze bomen en granieten rotsblokken.

Rustig en vrij gelegen, daar waar de twee rijkdommen van de Morvan samenkomen, water en bos. Vanuit de woning heeft u zicht over het meer l´Etang d´Yonne, dat zijn water via een watervalletje in de Yonne brengt.

Langs het erf ‘loopt’ de Grande Randonnée, GR13. U start vanaf de voordeur de meest mooie wandelingen, waarbij de schoonheid van de natuur u niet zal teleurstellen.

Fotocollage Gîte le Châtelet
Klik op de collage om foto´s van Gîte le Châtelet te bekijken

...De inrichting van huis le Châtelet is warm en sfeervol, met een houtkachel. De open keuken is ruim, u kokkerelt gezellig met uw gezicht naar de woonkamer. Aan het raam staat de eettafel. Of kiest u liever buiten één van de tafels, om uw zelfgemaakte ‘bon hap’ te nuttigen. Er zijn, een magnetron- combi oven en een koffiepadautomaat, aanwezig. In de woonkamer staan een heerlijke bank en twee luxe fauteuils. Er is een tv met satellietverbinding, een dvd-speler, diverse films voor kleine- en grote mensen, boeken en meerdere gezelschapsspellen.
Zwembad

Boven vindt u de badkamer met een wastafel, ruime inloopdouche en het toilet. De slaapkamer heeft een kledingkast, openslaande deuren en er staat een tweepersoons luxe bamboebed, afmetingen 180 x 200 cm. De alkoof, een soort bedstee, gebouwd onder het schuine dak, is 130 x190 cm, heel knus met een eigen kledingkastje.


B
uiten is aan huis een verhard terras met een houten tafel en 4 bistrostoelen, een parasol en barbecue. Tussen de rotspartijen kunt u een hangmat ophangen. Er is een buitendouche om zo nu en dan even
lekker te kunnen afkoelen.